Demontat și/sau (re)montat cabine de vopsit

Totul are un preț – chiar și cel mai bun montaj. Special Equipments consideră că bugetele și resursele pentru investiții sunt limitate. De aceea, pentru a rămâne competitivi pe piață, nu este suficient să furnizăm acest serviciu de cea mai bună calitate, suntem atenți ca prețul oferit să fie în egala măsură atractiv. 

Cum toate service-urile auto sunt presate de realizarea de economii, costurile aferente demontării, transportului și (re)montării într-un alt amplasament a unei cabine de vopsit auto sunt supuse în mod firesc unor analize de cost și oportunitate. Noi revizuim în mod constant prețurile pentru a ne asigura că rămân printre cele mai competitive din piață.

Relocăm orice model de cabină de vopsit, de orice dimensiune, fie că este vorba despre NovaVerta, Polin, Blowtherm, Usi, Saima, Saico, Termomeccanica sau cabinele BZB, importate de noi. 

Pentru o cabină de vopsit standard (cu dimensiunile de 7x4x3,5 m), prețurile fără TVA sunt:
DEMONTAT – 500 EURO
MONTAT – 1000 EURO 

In acest preț NU este inclusă înlocuirea consumabilelor (filtre de tavan, prefiltre, filtre podea, chedere uși, tuburi neon – dacă sunt deteriorate și necesită înlocuire) și nici a cablului de alimentare electrică care face legătura între tabloul electric general al halei și panoul de comandă al cabinei, acestea rămânând în sarcina clientului.

In acest preț NU este inclus transportul echipamentelor, pe care îl contractăm separat de la partenerii noștri care furnizează servicii de transport în grupaj. 

In cazul în care cabina de vopsit funcționează cu arzător pe gaz, rămâne în sarcina clientului apelarea la societăți autorizate ANRE pentru racordarea arzătorului la țeava de gaze și reglajele necesare, firma noastră nefiind autorizată în acest sens.

Dacă dimensiunile cabinei de vopsit, pentru care doriți demontare/transport/montaj, sunt altele, vă rugăm să ne solicitați o cerere de ofertă, specificând dimensiunile cabinei, întrucât poate implica un alt pret (+/-), atât la serviciile noastre de demontat și/sau montat, cât și la acelea de transport (necesar un camion mai mare/mai mic). 

In cazul în care clientul dispune de toate condițiile necesare acestei operațiuni în spațiul său de lucru, demontarea și (re)montarea durează în medie 3 zile, excluzând transportul.

ECHIPAMENTE DEMONTATE DE FIRMA NOASTRĂ ȘI MONTATE LA NOUA LOCAȚIE MERIDIAN NORD, reprezentanța DACIA RENAULT (b-dul Pipera, București) :

Call Now Button
Deschide chatul
Scrie-ne pe Whatsapp