Finantare

Suntem un partener care ne respectăm cu strictețe angajamentele. Ne dorim să conlucrăm eficient și să oferim investiției Dvs. posibilitatea de a se amortiza într-un timp cât mai scurt.

Produsele pe care le oferim clienților noștri sunt asamblate și importate din China. Fiind de mari dimensiuni/mare tonaj, se transportă pe nave maritime până în portul Constanța, astfel că termenul de livrare și punere în funcțiune este, în medie, de ~ 45 zile de la data încasării avansului. In acest termen intră producția efectivă a cabinelor, transportul pe mare, formalitățile vamale și manipularea în portul Constanța, transportul rutier până la destinatar, precum și montajul și punerea în funcțiune.

Intrucât înțelegem necesitatea gestionării corecte și raționale a resurselor financiare și ne dorim o colaborare benefică de ambele părți, vă oferim următoarele posibilități de plată și finanțare:
 
1. Plata 100% în avans, la comandarea echipamentului și semnarea contractului. Sumele vor fi garantate cu Fila CEC/ Bilet la ordin până la livrarea produselor. Alegând această variantă de plată, beneficiați de o reducere din prețul total (între 5 și 15%, în funcție de valoarea echipamentului).
 
2. Plata în tranșe negociate, astfel:
  • între 30-50% avans la semnarea contractului. Sumele vor fi garantate cu Fila CEC/Bilet la ordin până la livrarea echipamentelor.
  • 20% plată la avizarea sosirii mărfii în portul Constanța.  
  • între 20-40% plată la punerea în funcțiune a echipamentelor.
  • 10 % plată la 30 de zile de la punerea în funcțiune (garanția de bună execuție).
3. Finanțare parțială.
Dacă doriți să investiți în service-ul Dvs. însă nu aveți disponibili toți banii, vă putem oferi un sistem de rate fără dobândă pentru o parte din suma contractată, dar care să fie mai mică de jumătate din prețul total al echipamentului și care să poată fi achitată în totalitate în maxim 12 luni.
 
4. Leasing.
Acceptăm vânzarea și prin sistem leasing dacă Dvs. găsiți o societate de leasing cu care sa colaborați. Noi nu avem încheiate, momentan, astfel de înțelegeri/contracte.
 
5. Fonduri europene.
Răspundem pozitiv și viitorilor potențiali parteneri care accesează fonduri europene sau orice alt tip de fonduri nerambursabile. Vă punem la dispoziție toată documentația necesară, în vederea derulării proiectului de achiziție și ne luăm angajamente contractuale ferme de livrare și punere în funcțiune la termen stabilit. 
 
Pentru informații detaliate, vă rugăm să trimiteți un mesaj, folosind formularul de contact.
Call Now Button
Deschide chatul
Scrie-ne pe Whatsapp