Despre noi

Special Equipments produce si comercializeaza piese si componente pentru cabine de vopsit autoturisme si prin intermediul acestui site dorim să vă oferim produse și servicii de calitate la un raport calitate-preț optim.

Compania noastră importă, comercializează, montează și adaptează cabine de vopsit pentru vopseluri pe bază de apă și/sau diluanți nu numai pentru vopsirea autovehiculelor, ci și pentru alte segmente industriale (metal, fier forjat, lemn, mobilă, sticlă etc),  cu o paletă largă de dimensiuni și opțiuni. 

Pe lângă acestea, mai oferim lămpi de uscare cu infra-roșu, laboratoare de preparare a vopselurilor, zone de pregătire pentru vopsitorie/șlefuit, standuri de redresat caroserii, cabine industriale pentru camioane/autobuze/trenuri, tuneluri de vopsire.

Deși echipa noastră de profesioniști este tânără și entuziastă, cu o experiența de 10 ani în piața de profil, putem spune că ne-am uzat în domeniu suficient de mult cât să facem față provocărilor de orice fel. De la reparații pentru cea mai mare parte a cabinelor în exploatare existente pe piata – Saima, Nova Verta, Cellete, Usi, YokiStar, Cometi, Termomeccanica – (arzătoare, panouri de comandă, motoare, sistem iluminat), până la demontat și (re)montat o cabină de vopsit în termen de 3 zile, de obicei lucrătoare. Lucrăm din pasiune, ne-am perfecționat pe parcurs și ne plac provocările pentru că, în acest fel, ne putem depăși chiar și propriile așteptări.

Și pentru că apreciem seriozitatea, corectitudinea și transparența totală în relațiile de afaceri, suntem printre puținii furnizori de pe piața de profil cu prețurile la vedere, fără costuri ascunse, pentru produsele noi pe care le comercializăm!

In curând vom implementa și sistemul de localizare în timp real a mărfii plătite în avans !

Misiunea noastră pe piață este focalizată pe două direcții de acțiune:

  • Nu ne pretindem a fi atoateștiutori, în schimb ne-am propus să excelăm în tot ceea ce facem și ne străduim să devenim un partener cu care se poate lucra ușor, în timp real și eficient. Suntem dedicați în a aduce un plus de valoare clienților noștri. Iar partenerii cu care am colaborat sau încă mai colaborăm pot depune o mărturie concretă în acest sens.
  • Nu dorim să ne îmbogățim, în schimb ne-am propus să avem cei mai mulți clienți multumiți de raportul calitate/preț al produselor achiziționate de la noi, de promptitudinea cu care răspundem solicitărilor de orice fel, îndeosebi în cazul serviciilor de mentenanță și reparații.

Intrebari frecvente

Nu ne pretindem a fi atoateștiutori, în schimb ne-am propus să excelăm în tot ceea ce facem și ne străduim să devenim un partener cu care se poate lucra ușor, în timp real și eficient. 

Modelele de cabine de vopsit prezente pe site sunt produse de serie, având dimensiuni, opțiuni și preț standard, însă se pot produce, monta sau adapta cabine de vopsit cu dimensiunile pe care vi le permite spațiul Dvs. de lucru și/sau activitatea pentru care aveți nevoie de cabina de vopsit. In acest caz, vă rugăm să aveți în vedere că, datorită modificării STAS-urilor folosite în producția de serie, prețul poate crește cu aproximativ 25% față de prețul unei cabine standard, cu specificații asemănătoare.

Transportul până la beneficiar, montajul și instruirea concomitentă a 2 angajați SUNT INCLUSE IN PRETUL AFIȘAT pentru fiecare echipament în parte.

Preturile NU INCLUD TVA.

Produsele importate și montate de Special Equipments SRL dețin Certificate de omologare CE, Certificate de calitate și garanție, documentația pentru Autorizația de Mediu, Manual cu specificații tehnice, tradus în limba română. ISCIR-ul se efectuează doar pentru cabinele care au montate arzătoare pe gaz.

Cabinele de vopsit BZB sunt asamblate în China, fiind o co-producție, astfel:
 
– baza metalică, pereții și motoarele sunt fabricație China;
– arzătoarele (motorină/ gaz) sunt Riello – Italia;
– servomotoarele sunt Belimo – Elvetia;
– panoul de comandă digital are în componenta sa contactori, protecții termice si la supratemperatură Schneider –  Franta;
– filtrele sunt fabricație Olanda.
Cabinele de vopsit se diferențiază prin dimensiuni, debit de aer, renume, omologări și soluție constructivă – bazament metalic sau fundație excavată.   
 
Aparent, o cabină de vopsit este o cameră cu pereți izolați, cu o ușă de intrare, cu niște becuri și cu un generator de aer cald. In realitate însă, debitul de aer, fluxul de aer, viteza periferică a aerului în jurul mașinii sau a componentelor de vopsit, economia de combustibil și energie electrică, timpul de schimbare a filtrelor sunt toate elemente importante în evaluarea unei oferte pentru o cabina de vopsit.
 
O cabină de vopsit bine echilibrată trebuie să aibă circuitul eficient și constant al aerului, cu un minim de turbulență, astfel încât debitul furnizat să fie superior celui exhaustat. Presiunea în interiorul cabinei rămâne pozitivă pentru evitarea particulelor de praf și echilibrată pentru a limita turbulențele. Temperatura de uscare trebuie atinsă în timp foarte scurt, adica în 3-10 minute. Unghiul de iluminare este de asemenea important, oferind o lumină aproape naturală, cu o luminozitate mare pentru potrivirea cât mai bună a culorilor și mărirea suprafețelor elementelor de filtrare.
 
Lămpile cu infraroșu asigură uscarea parțială și sunt extrem de utile în fiecare atelier de vopsitorie. Pentru pregătirea suprafețelor în vederea vopsirii se recomandă folosirea posturilor (zonelor) de pregătire în care fluxul de aer este dirijat și filtrat, astfel încât praful (îndeosebi cel în suspensie) să nu se răspândească în atelier și să se depună pe mașina proaspăt vopsită. Zonele de pregătire pot fi separate prin perdele sau doar prin circulația aerului. In general, se recomandă 2 posturi de pregătire la o cabină de vopsit.  
 
Cabinele sunt oferite standard cu sisteme cu două rânduri suficient de late de grătare și cu bazament metalic care asigură o circulație eficientă și laminară a aerului în jurul vehiculului. Puteți însă alege ca viitoarea Dvs. cabină de vopsit să aibă toată suprafața cu sisteme de grătare (5 rânduri), lucru recomandabil îndeosebi dacă folosiți cabina pentru vopsirea altor elemente ce nu țin de domeniul auto.
 
Aerul fierbinte în timpul ciclului de uscare iese prin clapeta din pereții laterali (stânga/dreapta/spate), controlată de servomotor și apoi aerul este recirculat prin schimbătorul de căldură. In acest mod se evită contaminarea aerului. Acest lucru evită orice contaminare cu vopsea sau praf ca la alte cabine, unde aerul se murdăreste în momentul în care trece prin podea. Aerul fierbinte este recirculat, pentru a crește eficiența energetică și pentru a se obține mai repede temperatura dorită. Un alt element important este presiunea constantă în interiorul cabinei și asigurarea curățeniei acesteia.
 
Filtrele de tavan se schimbă ușor datorită sistemului de 6 suporți de filtre.
Call Now Button
Deschide chatul
Scrie-ne pe Whatsapp